Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vacatures

Service Monteur | Landuwasco B.V.

Service Monteur

Soort dienstverband: Fulltime/Partime

De robotisering is de Toekomst! 

Vooruitstrevende avonturiers, daarmee omschrijf je het best je nieuwe collega’s. Met bijna 60 jaar aan ervaring in de wasserijtechniek is Landuwasco een specialist op de Nederlandse markt. 
 
Landuwasco heeft inmiddels i.s.m. met Laundry Robotics een robotarm op de markt gebracht. Deze is een zeer waardevolle aanvulling voor o.a. de wasgoed te verwerken die gebruikt zijn in de zorg en de horeca. Wij zijn een groeiend bedrijf en zijn dan ook op zoek naar meer servicemonteurs.

What’s in it for me? 

 Jij kan aan de slag voor dit mooie bedrijf. Samen met een 20-tal collega’s zorg je ervoor dat de klant altijd op één staat! Net dat stapje extra te zetten om de klus te klaren en aan jezelf te werken door te blijven ontwikkelen wordt toegejuicht en beloond. 
Bij Landuwasco zijn er voordelen zoals opbouw vakantiedagen, is je pensioen goed geregeld. Daarnaast is er een open communicatie en wordt initiatief nemen erg belangrijk gevonden. Dus werken bij een vooruitstrevend bedrijf dat aan de slag gaat met de nieuwste technologie, waar je de mogelijkheid krijgt jezelf te blijven ontwikkelen. 

Wie ben jij?  

Jij bent toe aan een andere uitdaging. De elektro- en besturingstechniek kent voor jou weinig tot geen geheimen meer en wat je niet kent ben je bereidt te leren. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en neemt hierin ook zelf het initiatief. Als het visitekaartje van het bedrijf ben je klantvriendelijk en daarnaast ook stressbestendig.  
Met technische inzicht in: Besturingstechniek, Mechanische en Pneumatische onderlegt. 
Tevens moet je in bezit zijn van Rijbewijs B  
 
Ben jij die techneut die hier wordt beschreven? Dan hebben we een heel interessante functie bij een groeiend bedrijf in het verschiet!

Ik kijk uit naar jouw reactie,