Service Monteur/- Engineer

Soort dienstverband: Fulltime, BBL

Was jij maar onze collega!

Heb je ooit een van onze auto’s zien rijden met de tekst “Was jij maar onze collega”? Of misschien heb je onze advertenties voorbij zien komen op LinkedIn of andere mediaplatforms? Hoe dan ook, we heten je van harte welkom!

Bij Landuwasco zijn we op zoek naar vooruitstrevende avonturiers om ons team te versterken. Of je nu 20 of 50 bent, een echte ’technerd’, een handige klusser of juist nog alles moet leren, bij ons ben je welkom! Met bijna 60 jaar ervaring in de wasserijtechniek is Landuwasco een specialist op de wereldmarkt. We bieden service in industriële en professionele wasserijtechniek. Onze klantenkring omvat onder andere de marine, Bastion Hotels, Campanile, maar ook Neerlandia, Modelux en Clean Lease zijn zeer gewaardeerde klanten waarvoor we industriële wasapparatuur leveren en onderhouden. Als groeiend bedrijf zijn we op zoek naar meer servicemonteurs/service engineers.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als service engineer begint je dag om 8:00 uur en eindigt om 17:00 uur, mits de klus goed is afgerond. Onze klanten zijn zeer waardevol en we helpen hen dan ook graag. Het is een uitdagende functie die kan variëren van het plaatsen van wasdrogers en wasmachines met bijvoorbeeld muntproevers op campings, tot het leveren en onderhouden van machines op boten zoals die van de marine. Ook ben je steeds vaker bezig met het installeren, programmeren en onderhouden van robotica die gebruikt wordt in moderne wasserijen. Als je meer geïnteresseerd bent in industriële wasserijapparatuur, dan is er genoeg uitdaging in deze tak van sport. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Het belangrijkste is: wat wil jij? Wij helpen je graag een positie te vinden binnen ons team waar jij je goed bij voelt.

Wat levert het mij op?

Landuwasco biedt mogelijkheden voor BBL, Bol en deeltijd, waardoor het ook aantrekkelijk is voor diegenen die momenteel een opleiding volgen of deze willen combineren met werk.

  • Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden zoals een auto en telefoon van de zaak en een competitief salaris.
  • Je komt terecht in een zeer gezellig team met bedrijfsfeesten voor de teamspirit en een kerstpakket als blijk van waardering voor jouw inzet.
  • Aanvullende vergoedingen zoals overuren worden uitbetaald, en je ontvangt vakantiegeld.
  • Jij kunt aan de slag voor ons prachtige bedrijf. Het blijven ontwikkelen van jezelf wordt toegejuicht en beloond. Werken bij een vooruitstrevend bedrijf dat de nieuwste technologieën en robotisering omarmt, is de toekomst. Uiteraard kunnen we je meer informatie geven tijdens een ontmoeting op ons bedrijf. Het salaris is bespreekbaar, en ons team bestaat uit een groep hartelijke mensen die je graag willen inwerken als je voor Landuwasco kiest.

Wie ben jij?

Heb je technisch inzicht in besturingstechniek, mechanica en pneumatiek, en ben je in het bezit van rijbewijs B? Solliciteer dan nu! We gaan graag met je in gesprek over deze interessante functie bij ons groeiende bedrijf! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen of een e-mail sturen naar mariska@landuwasco.nl met je naam en telefoonnummer, en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hartelijke groet,
Mariska van Nieuwenhuijsen
HRM

Stuur direct je sollicitatie!

Wij gaan strikt vertrouwelijk om met je sollicitatie. Heb je nog twijfels? Bekijk onze bedrijfsvideo en laat je overtuigen. Toch nog andere vragen? Neem contact op met mij via mariska@landuwasco.nl, of bel +31 (0)10 303 52 71.