Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vacatures

Service Monteur/ Service engineer | Landuwasco B.V.

Service Monteur/ Service engineer

Soort dienstverband: Fulltime, BBL

Was jij maar onze collega!

wel eens een auto van ons voorbij zien komen met de tekst "was jij maar onze collega"? Of een advertentie voorbij zien komen via LinkedIn of een andere media?

In ieder geval WELKOM!

Vooruitstrevende avonturiers, daarmee omschrijf je het best ons team. Of je nu 20 of 50 jaar oud bent. Een echte "technerd" een beunhaas bent of alles nog moet leren, bij ons ben je Welkom! Met bijna 60 jaar aan ervaring in de wasserijtechniek is Landuwasco een specialist op de wereldmarkt. Wij bieden service in de wasserij techniek zowel industrieel als professioneel. Klanten van ons zijn  o.a. de marine, Bastion hotels, Campanile maar ook Neerlandia, Modelux en Clean Lease zijn zeer gewaardeerde klanten waar we Industriële wasapparatuur hebben geleverd en onderhoud aan doen. Wij zijn een groeiend bedrijf en zijn dan ook op zoek naar meer servicemonteurs/ service engineers.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Als service engineer start je de dag om 8:00 en eindigt de dag om 17:00 mits de klus goed is afgerond. Onze klanten zijn zeer gewaardeerd en je helpt ze dan ook graag. Het is een uitdagende functie die variërend kan zijn van het plaatsen van wasdrogers en wasmachines met bijv. muntproevers zoals bij campings, of machines die op boten zoals die van de marine geleverd moeten worden maar ook het onderhoudt valt onder je verantwoordelijkheden. Ben je meer in voor de Industriële wasserijapparatuur, maak je borst dan maar nat, genoeg uitdagingen in deze tak van sport. Mogelijkheden zat om je verder te ontwikkelen. Het is dus net wat voor jou is weg gelegd maar het belangrijkste is wat wil jij? Wij helpen je graag een positie te creëren binnen ons team waar jij je goed bij voelt.

 What’s in it for me? 

Landuwasco biedt de mogelijkheid tot BBL en deeltijd waardoor het ook voor diegene die momenteel een opleiding volgen of deze graag willen combineren met werk, een aantrekkelijke optie is.

Landuwasco biedt goede arbeidsvoorwaarden zoals een auto en telefoon van de zaak, pensioenopbouw en een goed salaris.

Een zeer gezellig team met bedrijfsfeesten voor de teamspirit. Kerstpakket als dank voor de inzet.

Aanvullende vergoedingen bijv. overuren  worden uitbetaald en vakantiegeld.

 Jij kan aan de slag voor ons mooie bedrijf. Aan jezelf werken door te blijven ontwikkelen wordt toegejuicht en beloond.  Werken bij een vooruitstrevend bedrijf dat aan de slag gaat met de nieuwste technologie, de robotisering is de toekomst. Uiteraard kan ik je beter van informatie voorzien bij een ontmoeting op ons bedrijf. Salaris is bespreekbaar en ons team bestaat uit een gezellige groep hartelijke mensen die je graag willen inwerken wanneer je voor Landuwasco kiest. 

Wie ben jij?

Heb je technische inzicht in: Besturingstechniek, Mechanische en Pneumatische onderlegt en ben je in het bezit van Rijbewijs B?

Solliciteer, we gaan graag met je in gesprek, we hebben een heel interessante functie bij een groeiend bedrijf in het verschiet! Het enige wat je hoeft te doen is een mail te sturen naar mariska@landuwasco.nl met je naam en telefoonnummer en dan neem ik  zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hartelijke Groet, Mariska van Nieuwenhuijsen