Open sollicitatie

Soort dienstverband: Fulltime, BBL of Bol

Kom bij Landuwasco en maak deel uit van iets bijzonders.

Wat ga je doen?

Bij ons bedrijf krijg je de kans om mee te werken aan diverse projecten, van het onderhoud van kleine wasmachines tot het installeren en onderhouden van geavanceerde vouw- en insteekapparatuur en zelfs robotica. We bieden een dynamische omgeving waarin je samen met ons team kunt sleutelen aan processen binnen de wasserijsector voor verschillende industrieën, waaronder gezondheidszorg, horeca, scheepvaart en campings. Of het nu gaat om het verbeteren van efficiëntie, kwaliteit of technologische innovatie, jouw bijdrage is van onschatbare waarde. Ben jij klaar om mee te werken aan innovatieve oplossingen, zoals de implementatie van robotica, en je technische vaardigheden verder te ontwikkelen?

Over welke vaardigheden beschik je?

Ben jij een techneut die elke technische uitdaging met zelfvertrouwen tegemoet treedt? Heb je een passie voor het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, of het nu gaat om mechanica, elektronica of robotica? We zijn op zoek naar flexibele individuen die zich thuis voelen in diverse omgevingen, of het nu een wasserij in Limburg is of de scheepvaart in Den Helder. Je neemt graag zelfstandig taken op je en bent creatief genoeg om oplossingen te vinden voor uitdagingen die op je pad komen. Bij ons krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Doe mee en maak deel uit van een team dat gedreven is om te innoveren en te excelleren in de technologische wereld!

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?

Bij Landuwasco geloven we in de kracht van een hecht team en een ondersteunende werkomgeving. Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt samenwerken, groeien en genieten van een warme sfeer, dan is dit jouw kans! Bij ons werk je in nauwe samenwerking met ons team van experts, beginnend om 8:00 uur en eindigend om 17:00 uur, mits de klus goed is afgerond.

Waarom kiezen voor Landuwasco?

  • Een Warm Welkom: We verwelkomen nieuwe leden met open armen en zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt.
  • Samenwerking en Inspraak: Bij Landuwasco mag iedereen meedenken en anticiperen. We geloven in gelijke inbreng en luisteren naar de ideeën van al onze teamleden.
  • Leer- en Groeimogelijkheden: Hier krijg je de kans om te leren en je vaardigheden te verbeteren. Of je nu net begint of al wat ervaring hebt, bij Landuwasco is er altijd ruimte om te groeien.
  • Impactvol Werk: Onze projecten maken echt verschil.

Jouw bijdrage hier is belangrijk en zinvol. Kom bij ons team en maak deel uit van iets bijzonders!

Hartelijke groet,
Mariska van Nieuwenhuijsen
HRM

Stuur direct je sollicitatie!

Wij gaan strikt vertrouwelijk om met je sollicitatie. Heb je nog twijfels? Bekijk onze bedrijfsvideo en laat je overtuigen. Toch nog andere vragen? Neem contact op met mij via mariska@landuwasco.nl, of bel +31 (0)10 303 52 71.