Facilitair

Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing voor uw wasserij inrichting?

Schoon en hygiënisch is het belangrijkste wat u biedt aan uw klanten. De schoonmaak en de daarbij behorende hygiëne een zeer belangrijk onderdeel is van uw werkzaamheden bij uw klanten zijn de machines die hiervoor gebruikt worden ook hierop gemaakt.

De dweilen, wasmoppen en schoonmaakdoeken die u bij uw klanten gebruikt moeten schoon en hygiënisch gewassen worden zonder de fysieke en unieke eigenschappen van de gebruikte wasmoppen, dweilen en schoonmaakdoeken aan te tasten.

De professionele was- en droog apparatuur die we u kunnen bieden zijn uitermate geschikt voor het verwerken van deze artikelen en kunnen uitgerust worden met automatische zeepdoseringen en speciaal voor deze toepassing gebruikte programma’s zodat de artikelen te allen tijde schoon en hygiënisch zijn en de chemische en mechanische slijtage tot een minimum kunnen beperken waardoor u langer gebruik kunt maken van de diverse artikelen.

Aanbevolen lijnen

Wij hebben een selectie gemaakt met aanbevolen lijnen voor het facilitair segment

DROGERS

T Serie

Drum capacity

Vanaf 9 kg

Drum volume

Vanaf 190 L

WASMACHINES

FX Serie

Capaciteit

Vanaf 7 kg

G-faktor

Vanaf 400

WASMACHINES

RX Serie

Capaciteit

Vanaf 9 kg

G-faktor

Vanaf 200

Andere marktsegmenten

Om de selectie te vereenvoudigen hebben wij ons aanbod ook onderverdeeld in marktsegmenten, kies hieronder het segment en wij tonen de aanbevolen lijnen die wij aanbieden!

Hulp nodig?

Wij adviseren u met de juiste inrichting van uw wasruimte.
T +31 (0)10 435 85 11 E mail@landuwasco.nl

Laat ons u terugbellen!