Gezondheidszorg

Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing voor uw wasserij inrichting?

In de gezondheidszorg is alles ingesteld op de zorg van uw cliënten! Om de zorg van de was, u te ontnemen kunnen wij u adviseren en helpen om de juiste keuzes te maken voor uw apparatuur waarmee u de was van uw cliënten op de juiste manier kan verwerken met de hoogste standaard in hygiëne.

De professionele en industriële was-, droog en afwerk apparatuur die we u kunnen bieden zijn uitermate geschikt voor het verwerken van deze artikelen van uw cliënten en kunnen wij in overleg met u de juiste keuzes maken voor uw locatie.

Aan de hand van een lay-out van uw wasserij en de gegevens die wij van u krijgen van wat er verwerkt moet worden kunnen wij u een passend voorstel maken voor elk budget en, indien gewenst, de gehele implementatie voor u verzorgen zodat u de tijd heeft om te doen wat u het belangrijkste vind, namelijk de zorg van uw cliënten!

Aanbevolen lijnen

Wij hebben een selectie gemaakt met aanbevolen lijnen voor het gezondheidszorg segment

DROGERS

T Serie

Drum capacity

Vanaf 9 kg

Drum volume

Vanaf 190 L

WASMACHINES

FXB Serie

Capaciteit

Vanaf 18 kg

G-faktor

Maximaal 370

WASMACHINES

MXB Serie

Capaciteit

Vanaf 36 kg

G-faktor

Maximaal 350

WASMACHINES

MB Serie

Capaciteit

Vanaf 90 kg

G-faktor

Maximaal 360

Andere marktsegmenten

Om de selectie te vereenvoudigen hebben wij ons aanbod ook onderverdeeld in marktsegmenten, kies hieronder het segment en wij tonen de aanbevolen lijnen die wij aanbieden!

Hulp nodig?

Wij adviseren u met de juiste inrichting van uw wasruimte.
T +31 (0)10 435 85 11 E mail@landuwasco.nl

Laat ons u terugbellen!