Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing voor uw wasserij inrichting?

U vraagt, wij adviseren

Nadat wij samen met u uw plannen hebben geanalyseerd, maken wij voor u een voorstel zodat u gericht kunt kiezen uit ons brede leveringspakket. Deze voorstellen zijn specifiek gericht op uw bedrijfsvoering. Indien de logistieke of technische toepassing van het voorstel verduidelijking vereist, doen wij dit door middel van een opstellingstekening.

Taxatie

Of het nu gaat om een Going Concern, brand taxatie of een taxatie voor het bepalen van de executie waarde voor verkoop, Landuwasco kan het voor u verzorgen. Landuwasco is reeds meer dan 30 jaar één van de beëdigde taxateurs van Nederland voor de wasserij industrie. U kunt het zich wellicht voorstellen dat er van die momenten zijn dat een goede, correcte taxatie heel veel uitkomst biedt. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van een brand. Zoals gewoon voor ons laten wij het niet bij het maken van een taxatie alleen, wij houden tevens voor u de data in de gaten wanneer de taxatie verlopen is en dus vernieuwd moet worden.

Hulp

Hulp nodig?

Wij adviseren u met de juiste inrichting van uw wasruimte.

Bekijk een voorbeeld door met je muis naar links te slepen!

Industriële oplossingen

Een greep uit de mogelijke oplossingen die wij u kunnen aanbieden.

Mangelstraat

Voor groot en kleingoed

Mangelstraat

Voor hoge productie en hoge kwaliteit

Insteekmachine transfeed super

Insteekmachine voor remote feeding

Biko Mila badstofvouwers

Met automatische aanvoer en centrale afvoer


Hoe pakken wij dat aan?

Onze werkwijze

Het kiezen van de juiste apparatuur voor uw specifieke werkzaamheden is niet eenvoudig. Het functioneren, de ergonomie, het energieverbruik, de plaatsing van de apparatuur en een snelle service zijn van groot belang. Wij realiseren ons dat als geen ander.

Inschatting

Aan de hand van het (advies)gesprek maken wij een inschatting van de te verwachte artikelen en aantallen die verwerkt moeten gaan worden. 

Tekening maken

Gezamenlijk bepalen we de logistieke routing, waarna wij met Autocad uw wensen intekenen. Hierbij houden wij ten alle tijden rekening met eisen welke gesteld worden door de overheid en toekomstige uitbreidingen. Door middel van het teken programma is het vervolgens vrij simpel om een lay-out naar de specifieke klantenwensen aan te passen.

 | Landuwasco B.V.
 | Landuwasco B.V.

Duidelijke communicatie

Landuwasco zorgt voor heldere en transparante communicatie tussen de diverse partijen. De gemaakte tekeningen worden door ons uitgewisseld met andere leveranciers. Dit voorkomt onduidelijkheid en maakt de wensen helder en duidelijk.

 | Landuwasco B.V.

Bouwen en installeren

Nadat het voorstel is geaccordeerd worden de machines conform afspraak bestelt. Zodra de machines geleverd worden starten wij met de installatie. Dit gehele proces verloopt volgens de vooraf gecommuniceerde planning.

Oplevering en nazorg

Nadat alle bouw en installatie werkzaamheden zijn afgerond krijgt u training over alle apparatuur en wordt de gehele installatie nog eens met u doorlopen.

U krijgt toegang tot een unieke SharePoint omgeving waarin u alle documentatie, rapportages en certificeringen van uw apparatuur kunt terugvinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

 | Landuwasco B.V.