Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Samen voor perfectie

Manieren vinden om sneller te werken. Efficiënter. Goedkoper. Is dat niet waar iedereen zich mee bezig houdt in de business van vandaag. Maar uw medewerkers zijn al de beste in wat ze zijn en wat ze voor u kunnen doen. Dus om beter voorbereid te zijn op de toekomst moet je “Out of the box” gaan denken. De deuren openen voor nieuwe technologie. Robotica ontdekken. En deze laten werken voor u.

Hallo hier zijn Robin en Roy

Robin en Roy zijn uw nieuwe medewerkers. Zij voeden uw badstof automatisch in uw vouwmachine ongeacht welk merk of type vouwmachine het ook is.

Bedenk eens dat u de keuze heeft. Kiest u voor consistente en betrouwbare opbrengsten, kwaliteit en productiviteit, zonder enige stops? Of wilt u liever kiezen voor minder?

Robin

Afmetingen

Lengte: 6665 mm

Breedte: 3013 mm

Hoogte: 3224 mm

Afmetingen van badstof

Max. lengte: 2200 mm

Max. breedte: 1100 mm

Specialiteit

Verschillende afmetingen van handdoeken. 

Optioneel AI logo herkenning beschikbaar.

Automatisch uitsorteren van gastendoekjes.

Roy

Afmetingen

Lengte: 4222 mm

Breedte: 2774 mm

Hoogte: 2831 mm

Afmetingen van badstof

Max. lengte: 1100 mm

Max. breedte: 700 mm

Specialiteit

Standaard handdoeken assortiment

Over ons

Vlaardingen, Nederland. Een zonnige zondagmorgen. Landuwasco heeft een vrije dag en ik ook. In de krant lees ik over de zelfrijdende auto, uitgevoerd met een “vision” systeem.

Mijn gedachten nemen me mee…….als zo’n systeem complexe dingen kan herkennen vanuit verschillende invalshoeken, zoals mensen, fietsers en bordenherkenning, hoe moeilijk kan het dan zijn om textiel te herkennen?Die gedachte heeft de stap gezet naar een lang proces in innovatie en ontwikkeling. Centrale vraag was: kunnen wij een robot ontwikkelen die een vouwmachine voedt met handdoeken?

We hebben een lange tijd geëxperimenteerd en toen onze inspanningen vruchten af begonnen te werpen, ontmoette we Erwin en Marc. Zij waren net zo enthousiast als dat wij waren. Hun enthousiasme kwam geheel overeen met onze doelstelling en dit was het begin van een heel succesvolle samenwerking!

We besloten om de ontwikkeling van het Vision systeem te laten ontwikkelen in Delft. Voor het bouwen van de robot werkte we samen met Biko, onze vertrouwde partner uit Zwitserland. Op 25 September 2017 hebben Walter, Alex, Marc, Erwin, Markus en Christoph Laundry Robotics officieel gestart. Wat begonnen was op een zondagmorgen was realiteit geworden!

Minder dan een jaar later, Robin, onze eerste oplossing was geboren en het werkt! In 2020 is zijn kleinere broer Roy geboren.