Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing voor uw wasserij inrichting?

Facilitair

Schoon en hygiënisch is het belangrijkste wat u biedt aan uw klanten. De schoonmaak en de daarbij behorende hygiëne een zeer belangrijk onderdeel is van uw werkzaamheden bij uw klanten zijn de machines die hiervoor gebruikt worden ook hierop gemaakt.

De dweilen, wasmoppen en schoonmaakdoeken die u bij uw klanten gebruikt moeten schoon en hygiënisch gewassen worden zonder de fysieke en unieke eigenschappen van de gebruikte wasmoppen, dweilen en schoonmaakdoeken aan te tasten.

De professionele was- en droog apparatuur die we u kunnen bieden zijn uitermate geschikt voor het verwerken van deze artikelen en kunnen uitgerust worden met automatische zeepdoseringen en speciaal voor deze toepassing gebruikte programma’s zodat de artikelen te allen tijde schoon en hygiënisch zijn en de chemische en mechanische slijtage tot een minimum kunnen beperken waardoor u langer gebruik kunt maken van de diverse artikelen.

Offerte aanvragen 

Facilitair | Landuwasco B.V.
Hulp

Hulp nodig?

Wij adviseren u met de juiste inrichting van uw wasruimte.

Facilitair | Landuwasco B.V.

Heeft u hulp nodig in alles omtrent wasapparatuur?

Wat wij u kunnen bieden

Advies
Verkoop
Installatie
Service
Onderhoud
Onderdelen
Revisie
Contact

Aanbevolen lijnen

Bekijk alle lijnen
FX serie | Landuwasco B.V.

Geoptimaliseerd verbruik en hoge prestaties in een uniek gestroomlijnde vrijstaande wasmachine met laadcapaciteit vanaf 6,5 tot 60 kg.

Capaciteit
6.5 - 60kg
G-faktor
400
T serie | Landuwasco B.V.

Industriële droger met radiale en axiale luchtstroom en met capaciteit van 9 tot 35 kg.

Capaciteit
13kg
Volume trommel
285L
RX serie | Landuwasco B.V.

Hoogefficiënte, vaststaande industriële wasmachines, ideaal voor commerciële wasserijen met capaciteit vanaf 8 tot 52 kg.

Capaciteit
9 kg
G-factor
200