Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Wij blijven investeren

Wij blijven investeren

4 februari - 2021

Veel wordt er op dit moment niet gewassen in de wasserij van Blycolin in Spijkenisse. Maar stilzitten is er niet bij….

De tijd is de afgelopen maanden goed benut door het onderhoudsteam van Blycolin om het machinepark in deze vestiging en in de andere vestigingen grondig onder handen te nemen. Diverse machines kregen een grondige onderhoudsbeurt om er weer tegen aan te kunnen als de hotels en restaurants weer open gaan.

En diverse machines zijn of worden vervangen door fonkelnieuwe exemplaren. Zo leverde Landuwasco deze week een compleet nieuwe insteker.

En het is nog niet klaar. Inmiddels staan er vier nieuwe badstofvouwers van Biko (CH) op transport en verwacht Landuwasco deze in de komende weken ook bij Blycolin in Spijkenisse te installeren.

In de afgelopen tijd mocht Landuwasco ook al een tweede robot van Landry Robotics in de vestiging van Blycolin in Renkum installeren. En tot volle tevredenheid van zowel Landuwasco alsook Blycolin werd deze voorzien van een innovatief en ruimtebesparend aanvoersysteem.

Wij blijven investeren, aldus Guillaume van Enter, operationeel directeur van Blycolin. Wij zorgen er voor dat we klaar zijn om straks na de pandemie de grote vraag aan te kunnen…

Terug

Geplaatst in