Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Slimme robots maken het werk lichter

Slimme robots maken het werk lichter

4 februari - 2021

In de wasserij van Blycolin in Renkum zijn ze ondanks de lockdown toch druk geweest. Inmiddels zijn daar door Landuwasco in samenwerking met de technische dienst van Blycolin al twee Robin’s van Laundry Robotics geïnstalleerd. 

De robots voorzien de ook nieuw geplaatste  badstofvouwers van Biko (CH) elk uur van zo’n 700 stuks baddoeken, douchelakens en waslapjes. En die waslapjes worden door de Robin’s keurig apart gelegd. Soms zien we ook wel een verdwaalde badjas in Robin gaan, om die vervolgens in navolging op de waslapjes ook weer netjes af te voeren.

En dat is niet het enige dat de beide Robin’s kunnen. Elke handdoek die voorzien is van een logo wordt nauwkeurig bekeken en op de juiste manier aangeleverd aan de vouwmachine. Het gevolg… keurige stapels handdoeken met het logo op de juiste wijze gepresenteerd.

“We komen steeds verder met het robotiseren van het proces. En dat is nodig ook”  aldus Guillaume van Enter, operationeel directeur Blycolin. “We moeten het werk voor onze mensen  gemakkelijker maken. Onze investeringen in robotisering zijn mede daarop gericht.”

Terug

Geplaatst in